Sylwester2018-11-29T11:52:49+00:00

 

31 grudnia 2018,  godzina 20:00

 

Zapraszamy na Bal Sylwestrowy do LISEWSKIEGO DWORU,

  aby powitać Nowy Rok szampańską zabawą i  w  doskonałym

humorze.   Do tańca porwie Was niezastąpiony  DJ PI

–  PAWEŁ MATUSIAK

A niezapomnianą ucztę  kulinarną przygotuje Szef Kuchni

SŁAWOMIR MIOTK

w widowiskowej wersji

 LIVE COOKING!

OPEN BAR DOSTĘPNY PRZEZ CAŁĄ NOC !

W programie także:

ZABAWA Z NAGRODAMI

WYBÓR KRÓLA I KRÓLOWEJ

POKAZ  LASEROWY

CENA: 450 ZŁ ZA OSOBĘ

KOSZT NOCLEGU ZA ŚNIADANIEM 100ZŁ/OS

Serdecznie zapraszamy na szampańską zabawę

do białego rana!

 

MENU

Przystawka oczekująca w stole

Łosoś gravlax, beza z czarnuszką, popcorn z amarantusa, burak,

majonez cytrynowy, marynowany borowik

Stół wiejski rybny

Na gorąco

Zupa rybna z pulpecikami z sandacza i okonia

Zapiekana polędwica z dorsza z masłem śliwkowo – rozmarynowym

Na zimno

Faszerowany szczupak szyjkami rakowymi i kasztanami

Marynowany śledź w oleju lnianym podany

 z powidłami cebulowo śliwkowymi z przepiórczym jajkiem

Marynowane wątróbki z dorsza podane na grillowanym ziemniaku

Stacja live cooking

Grillowany wędzony ser z ,,Osady Burego Misia’’ podany

 z konfiturą żurawinową

Stół wiejski mięsny

Na gorąco

Flaczki cielęce z suszonymi pomidorami

Szmurowana udko z kaczki confit podane z sosem rokitnikowo pigwowym

Duszona pularda w borowikach z cukinią i selerem naciowym

Na zimno

Wędzona pierś z kaczki podana na sałatce z marynowanej gruszki i mango

Tradycyjny befsztyk tatarski podany z domowymi marynatami

i żółtkiem gotowanym w niskiej temperaturze

Wędzony i pieczony udziec wieprzowy podany

z konfiturą z borówki i świeżego chrzanu

Deska tradycyjnych kaszubskich wędlin wędzonych domowym sposobem

Stacja live cooking

Mięsa pieczyste: udziec z dzika, żeberka wołowe, indyk w całości

Stół vegetariański

Na gorąco

Gołąbki nadziewane kaszą pęczak i kurkami podane

na gulaszu warzywnym z marynowanymi cebulkami

Pierogi nadziewane szpinakiem i serem orzechowym

podane z sosem z suszonych pomidorów

Na zimno

Pieczony burak, orzechy włoskie, Pesto z rucolli i suszonej cebuli

Tarta z kiszoną kapustą i orzeszkami pinii

Dodatki na gorąco i zimno

Zapiekanka ziemniaczana

Kopytka ziemniaczane

Bukiet warzyw gotowanych

Wybór pieczywa, bułki

Marynaty, masło

Stół deserowy

Mini tort korzenny z żelką malinową

Mini torta gia – z prażynkami i kremem orzechowym

Mini ptysie z kremem owocowym

Mus szampański

Filetowane owoce

Informacja i rezerwacja:

Tel: 058 672 16 05
Tel: 606 366 563
e-mail: rezerwacja@lisewskidwor.pl

Dowiedz się więcej

Zarezerwuj już teraz

Lisewski Dwór zaprasza Cię w swoje progi. Skorzystaj z przycisku po prawej dla szybkiego kontaktu!

Skontaktuj się z nami

Galeria Lisewskiego Dworu

Dwor w Lisewie - z przodu
Ogród lisewskiego dworu
Lisewski dwór - tył dworu
Zobacz resztę zdjęć

Adres i współrzędne

Lisewski Dwór 84 – 250 Gniewino, Lisewo 1

Dojazd GPS: 54°41’17″N , 18°2’53″E

Dane kontaktowe

Rezerwacja Tel: +48 58 672 16 05
e-mail: rezerwacja@lisewskidwor.pl

Marketing Tel: +48 606 366 563
e-mail: marketing@lisewskidwor.pl